top of page

Undervisere på Sjælsro Skolen 

187184130_10159477764932454_1939458953861913563_n.jpg

Helle-Sofia Inanna Sørensen
 

HelleSofia er uddannet og har autorisation som sygeplejerske, Hun er uddannet Healingsterapeut, Yogainstruktør, Diplom kunst- og psykoterapeut REG og MPF og er lige nu indskrevet på Jung instituttets 6 årige uddannelse. 
Hun har arbejdet selvstændigt siden 2003 som healingsterapeut, yoga og mindfulness instruktør.

Deva er forfatter til bogen: "Sundhed og sygdom i et nyt paradigme"

Særlige interesser og kompetencer indenfor kombinationen af den esoteriske og jungianske lære. 
 

Helle-Sofia er Skoleleder og underviser. Hun underviser på alle 4 år. 

Du kan læse mere og se fuldt CV på  www.nemborgArt.com

stu 2.jpeg

Stuart Greene Dublin

 

Stuart Greene er bosiddende i Cork County Irland, hvor han driver sin online psykoterapeutiske virksomhed. Stuart er tidligere indehaver af Dublin Gestalt Centre og har været Sjælsro skolens supervisor igennem mere end 15 år. 

Stuart er uddannet Gestalt- og psykoterapeut og arbejder indenfor den oplevelsesorienterede og eksistentielle psykoterapeutiske retning. 
Stuart underviser på letforståeligt engelsk online på alle 4 årgange.

 

DSC_0028 (2).JPG

Karin Sieling Jønson

Karin er uddannet Diplom Kunstterapeut i 2020 v/Institut for Kunstterapi og protreptiker i 2019 v/Ztrong. Hun ejer ”Kreativitet Kunst og Terapi”, hvor hun tilbyder kunstterapi og workshops indenfor personlig udvikling.

Karin er desuden uddannet pædagog med diplomuddannelse i projektledelse, HR konsulent og kurser indenfor det personlige lederskab, forandringsledelse, neuroaffektiv ledelse og psykoterapi, samt filosofi og ledelse.

Karin er optaget af at benytte protreptik, som er en filosofisk dialogform, der kan hjælpe med at undersøge værdier og blive bevidst om egne normer og dermed blive klogere på sig selv.

Mail: karijo@live.dk

 

Hjemmeside: www.kreativitetkunstogterapi.dk

Facebook og Instagram:" kreativitet, kunst og terapi"

17946929329225265.jpg

Zaccharias Jeppe Lau Nemborg

 

Jeppe er folkeskolelærer med speciale i retorik og kommunikation. Han har en humanistisk, eksistentialistisk tilgang til undervisning og underviser i kommunikationsteori og anerkendende kommunikation. 
 

Karin Van Evendick.jpeg

Karin Van Everdinck 

"Karin er uddannet Diplom Kunstterapeut MPF og supervisor og har praksis i Roskilde og Sorø.
Derudover er hun uddannet auditor fra Akkreditering Danmark og Dansk Standard og har en Voksenpædagogisk Grunduddannelse (AVG).
Hun har arbejdet med kunstterapien både i enkeltforløb og grupper de sidste 6 år og har 22 års erfaring med kvalitetsarbejde og administration i en privat miljøterapeutisk organisation.
Du kan læse mere på www.everdinck.dk "

 

Efter at have gået mange vidunderlige, lærerige veje, søgende efter Sandheden og Kærligheden - altid et sted uden for mig selv - indser jeg i dag, at alt jeg nogensinde søgte, indeholder jeg allerede. Med glæden i hjertet og verden som mit spejl, kan jeg vågne op til hver dag og glædes. Glædes over, hvor vidunderlig smukt livet dog er.

 

Jeg lærte, at tage ansvar for mit eget liv, lærte at ingen udover mig selv er skaberen af det, der er mig omkring. Jeg dykkede dybt ned i ubevidsthedens grænseland og i det allerdybeste mørke, startede det smukkeste lys at skinne. I skæret af dette lys bevæger jeg mig ud i verden og spørger dig, der kommer forbi: Er du klar? Er du klar til at lade dit lys skinne? Er du klar til at se og rumme den Vidunderlige sjæl du er?"

 

 Helle-Sofia Sørensen

 

 

bottom of page