Undervisere på Sjælsro Skolen

6302dbcc4889d632a9fd704f4835c086-thumb.jpeg

Karin von Daler
Psykolog, kunstterapeut, psykoterapeut (MPF), forfatter og billedkunstner med 30 års erfaring i at hjælpe andre med at finde deres egen vej til heling.

 

Karin har udviklet metoden Creative Mindfulness og HEL-kortene og har bidraget til flere akademiske bøger om kunstterapi. Hun har en særlig interesse for naturlig heling, kreativitet og for at bygge bro mellem urgamle naturbaserede metoder og moderne viden om det menneskelige nervesystem.
 

Karin synger og spiller keltisk og nordisk folkemusik på sin harpe og har privat praksis og undervisning i København.
 

Du kan se mere om hende på www.karinvondaler.com

187184130_10159477764932454_1939458953861913563_n.jpg

Deva Anaya 

Daglig leder og underviser på Sjælsro.

Deva er uddannet og har autorisation som sygeplejerske, Hun er desuden uddannet Diplom kunst- og psykoterapeut (MPF)
Hun har arbejdet selvstændigt siden 2003 som healingsterapeut, yoga og mindfulness instruktør.

Deva er forfatter til bogen: "Sundhed og sygdom i et nyt paradigme"

Særlige interesser og kompetencer indenfor kombinationen af den esoteriske og jungianske lære. 

Du kan læse mere om Deva på  www.nemborgArt.com

Resized_20210527_180113.jpg

Gitte Lisbeth Lykkedrage

Gitte er oprindelig uddannet lærer fra KDAS og har taget en efteruddannelse som speciallærer på Danmarks pædagogiske universitet.

Gitte er desuden uddannet voksenunderviser og har en master i NLP.

Hun er uddannet diplom kunstterapeut og psykoterapeut med en efteruddannelse i kognitiv terapi. Jeg oplever at arbejdet med udgangspunkt i billeder og figurer er utroligt givende. 

Hun er medlem af dansk psykoterapeutforening og har arbejdet som terapeut i 19 år.
Har været ansat i Vestsjællands Amt i børneenheden og har desuden været ansat i børne- og ungdomspsykiatrien i Holbæk. Gitte er mindfulnesinstruktør og arbejder ofte med eventyr og fantasirejser. 

Hun har været selvstændig de sidste 16 år, hvor hun har arbejdet med enkeltterapi, gruppeterapi og selvudviklingsgrupper.

Du kan læse mere om Gitte på www. centerforkunstterapi. dk

 

 

Efter at have gået mange vidunderlige, lærerige veje, søgende efter Sandheden og Kærligheden - altid et sted uden for mig selv - indser jeg i dag, at alt jeg nogensinde søgte, indeholder jeg allerede. Med glæden i hjertet og verden som mit spejl, kan jeg vågne op til hver dag og glædes. Glædes over, hvor vidunderlig smukt livet dog er.

 

Jeg lærte, at tage ansvar for mit eget liv, lærte at ingen udover mig selv er skaberen af det, der er mig omkring. Jeg dykkede dybt ned i ubevidsthedens grænseland og i det allerdybeste mørke, startede det smukkeste lys at skinne. I skæret af dette lys bevæger jeg mig ud i verden og spørger dig, der kommer forbi: Er du klar? Er du klar til at lade dit lys skinne? Er du klar til at se og rumme den Vidunderlige sjæl du er?"

 

 Helle Nemborg