I samarbejde med Leila Eriksen og Foreningen Cancerramte Børn, har vi arrangeret dette årlige arrangement, hvor vi stiller lokaler og healere til rådighed.

Sidste år var en fantastisk dejlig oplevelse og vi glæder os til at byde Jer velkommen igen til arrangementet:

                            

”QUEEN FOR A DAY”  

  

Event for mødre med børn i behandling søndag den 14. juni 2015  (eller hvor barnet er kommet ud af behandling inden for de sidste 6 måneder eller hvor du har mistet barnet inden for det sidste år.)  

  

FCB inviterer til en garanteret hyggelig eftermiddag og aften. Bliv forkælet, mød professionelle behandlere og dygtige fagfolk, håndplukket specielt til dig. En rigtig VIP eftermiddag/aften med luksus, masser af hygge og godt samvær.  

  

I samarbejde med zoneterapeut Leila Eriksen har vi arrangeret denne herlige dag i fantastiske lokaler i hjertet af Herstedøster Landsby, blot 15 km fra  København. (Ring, hvis du har spørgsmål 26 18 95 90 - www.leilaeriksen.dk).  

  

Forkælelse:  

Som mor til et cancerramt barn, er der sjældent tid til at gøre noget for sig selv og oplade egne batterier. Formålet med denne eftermiddag/aften er derfor hel enkel og ligetil:  

  

5 timers ren forkælelse. Vi skal hygge os og vi skal nyde godt af de herlige tilbud. FCB er i løbet af arrangementet vært for servering af sunde/usunde velsmagende lækkerier. En søndag, du virkelig kan glæde dig til.  

  

Program:  

14:00 Drikkevarer, frugt og godbidder hvorefter der bydes velkommen med en kort præsentationsrunde og orientering om mulighederne.   

  

14:30 Mulighed for at få en halv times zoneterapi, ansigts og kropsmassage. Healing, selvværdshypnose og meget mere. Mellem behandlingerne kan du slappe af i det lyse lokale, gå en tur i det grønne, nippe til mundgodt i cafeen, tale med de andre mødre og blive forkælet af en dygtig stylist/make-up artist.  

  

18:30 Aftenen slutter vi af til dejlig rolig musik, med en kort guidet meditation.  

  

19:00 Tak for en god eftermiddag/aften.  

  

Dato og tid: Offentliggøres senere

   

Mødested: Sjælsro Skolen, Herstedøstergade 22, 1 sal - 2620 Albertslund. Skolen finder du via en lille grusvej, der ligger lige bag ved landsbykirken.   

  

Tilmelding: først til mølle princippet på hjemmesiden: cancerbarn.dk,  med oplysning om navn og mobilnummer. Lad pungen blive hjemme. Det er din dag og intet at betale for.   

  

Sidste øjebliks til/afmelding til Jan Johnsen 20 30 09 05.

 

Queen for a Day
Herstedøster
 
Dato følger

Sjælsro® Skolen   Herstedøstergade 22,1, 2620 Albertslund  CVR: 27197663

© 2019 Sjælsroskolen  /  DENMARK / Mobile 28560066

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube