top of page

Din Hjerte-Baserede Business – Vær Autentisk og få flere kunder!

Holstebro lørdag d. 14 maj 2016 kl. 9:30-16:30

 

Er du coach, alternativ behandler, underviser, mentor, terapeut eller ligende? Elsker du at arbejde med mennesker og véd i dit hjerte, det er det, du er her for?

Så kom og lær hvordan dét at være autentisk i dit liv og din business kan gøre en kæmpe forskel i typen og mængden af kunder, som du tiltrækker. Det er simpelthen hemmeligheden bag at tiltrække netop de kunder, DU arbejder bedst med og derfor bedst kan hjælpe!

Workshoppen henvender sig til:

Dig, der tænker på at starte egen klinik / virksomhed.

Dig, som så småt er i gang.

Dig, som gerne vil gå fra hobby virksomhed til at være selvstændig på fuld tid.

Dig, som er etableret, men er kørt lidt fast i din markedsføring og ikke ser de resultater, du gerne vil, selv om du synes, du prøver dit bedste…

Men hvorfor egentlig bekymre sig om autentisk branding, tænker du måske. Svarene er mange, men det vigtigste er tryghed. Klienternes tryghed. Et brand er ikke kun et varemærke. Et stærkt brand signalerer, at du er seriøs omkring din klinik eller din service virksomhed. Der er tænkt over tingene, og du står 100% bag din klinik og det du tilbyder. 

Et stærkt brand betyder også, at du kan tillade dig at tage en bedre pris for din service, da du i kraft af brandet fortæller din potentielle kunder, hvem du virkelig er. Det er nemlig sådan, at udover kvaliteten af dit arbejde og prisen du tager for de forskellige former for service du tilbyder, konkurrerer du også på de værdier, du står for og det unikke, som gør dig til lige præcis dig. Vi har alle en unik fordel – kom og find ud af, hvad din er!

Ved at blive skarp på hvem du er, hvad dine værdier er og hvad der er vigtigt for dig, som menneske og som business ejer, så kan du bevidst arbejde med at tiltrække den type kunder, som du ved, du bedst kan hjælpe. Det giver flow og overskud i hverdagen for både dig og dine klienter.

Vi kommer bl.a. omkring:
Hvad ér branding og hvorfor er det vigtigt?
“Imposter” syndromet!
De fem vigtigste overvejelser
Dig + dine værdier + din mission = dit brand
Målgrupper, Mailingslister & Sociale Medier
Kommunikation, Marketing & Design
Copyrights, Trademarks, mv.
Sælg med Hjertet Kom og vær med! Tilmeld dig her

 

Dato: 14 maj. 2016 kl. 9:30 til 16:30

Sted: Sjælsro Skolerne, Grønsgade 2,2, 7500 Holstebro

Pris: 795,00 inkl. kaffe, te og frugt

Medbring: skriveredskaber og frokostVi glæder os til at byde dig velkommen på Sjælsro Skolen i Holstebro

 

P.S. Spørgsmål? Skriv til sjaelsro@mail.com

bottom of page