Bag Sjælsro

22090030_10155986951702454_7158160873092

Læs mere om Deva

på hendes egen hjemmeside

Deva Anaya 

Deva er uddannet sygplejerske, psykospirituel vejleder, healingsterapeut, kunst- og psykoterapeut (MPF).

 

I 2003 stiftede hun Sjælsro Skolen, som hun er daglig leder af og underviser på. 

Skolen udbyder en række kurser, uddannelser og events. .
Bl.a. udbydes en to årig healeruddannelse til "Mindful Healerog en to årig overbygning til "Healingsterapeut". Du kan også vælge vores kunstterapeutiske linje og få en 1, 2 eller 4 årig uddannelse.  til "Intuitiv Kunstterapeut".  Du kan læse mer
e under fanen "uddannelse" .

Har du alle 4 år samlet kan du blive optaget i FADP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter) med fuld psykoterapeutisk kompetence.

Deva brænder for at hjælpe mennesker i alle aldre til større bevidsthed.
Hun skriver:

 

"Gået mange vidunderlige, lærerige veje, søgende efter sandheden og Kærligheden - altid et sted uden for mig selv - , indser jeg i dag, at alt jeg nogensinde søgte, indeholder jeg allerede. Med glæden i hjertet og verden som mit spejl, kan jeg vågne op til hver dag og glædes. Glædes over hvor vidunderlig smukt livet dog er.

Jeg lærte, at tage ansvar for mit eget liv, lærte at ingen udover mig selv er skaberen af det, der er mig omkring. Jeg dykkede dybt ned i ubevidsthedens grænseland og i det allerdybeste mørke, startede det smukkeste lys at skinne.I skæret af dette lys bevæger jeg mig ud i verden og spørger dig der kommer forbi: Er du klar? er du klar til at lade dit lys skinne? Er du klar til at se og rumme den Vidunderlige sjæl du er?"

Du kan følge hende og Sjælsro på Youtube kanalen her: https://www.youtube.com/user/sjaelsro

 

Eller kig ind på hendes private hjemmeside som er nemborgart.com