top of page

Referencer fra tidligere studerende og kursister

August 2019 Anbefalinger fra Google
 
Annemarie Wandt
Jeg kan på det varmeste anbefale Sjælsros 1-årige uddannelse i Kunstterapi! Deva, der er skole- og kursusleder, leder os på fornemste vis ind til vores inderste, kreative og spirituelle kerne. Med sin store faglige og personlige viden skaber Deva et virkelig trygt og omsorgsfuldt fundament for vores personlige udvikling og vækst.  jeg er meget taknemlig for at være en del af dette superinspirerende og personligt udviklende miljø! Kærligste hilsener 
 

Janni Servais

Jeg kan på det varmeste anbefale Sjælsro skolen. Stedet emmer af varme og god energi, som man mærker så snart man træder ind i det skønne rum.
Jeg har taget uddannelsen som Mindful Healer og jeg har været utrolig glad for forløbet, som har hjulpet mig med at blive mere bevidst omkring mig selv, det har hjulpet mig til at finde indre ro og balance💚
Deva er en fantastisk autentisk underviser og jeg er vild med hendes undervisnings metoder.
Kh. Janni
 
Peter Michelsen
At gå på Sjælsro Skolen har været et af de største og bedste vendepunkter i mit liv. Tusind task ak til Deva Anaya for lave en skole, hvor man kan lære at være i sit liv på en hel anden måde 🙏
Anne skytte olsen
Du vil ikke fortryde dit bekendtskab med SJÆLSRO , at få indsigt, forstå og lære at lytte til dig selv, er det bedste der er sket for mig🙏❤️
Rikke ørbæk andersen
Et fantastisk sted med en fantastisk energi! Når man kommer ind på skolen, ved man bare at der er en større mening med det hele! Deva har en top skarp intuition - og stor omsorg for sine studerende! Det er et sted fyldt med tryghed og tillid- hvilket støtter op om ens proces og udvikling- hvad enten man tager uddannelse, deltager ved kurser eller kommer som gæst! Jeg er ikke færdig med sjælsro! ❤️
 
Jeanette Høgh Nørskov
Sjælsroskolen var et stort vendepunkt i mit liv. Jeg fik så meget viden og lærte så meget om
mig selv og livet. Hvilket har været en så stor gave, som jeg ønsker alle ville give sig selv, virkelig.
Det fællesskab man møder er noget ganske specielt og de mennesker jeg mødte, har en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg er dybt taknemlig for at Deva og mine veje mødtes og det kommer de til igen. For Sjælsroskolen er et sted man vil vende tilbage til. Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner så gjorde jeg det.
Jeg har en dyb kærlighed til sjælsroskolen og den er ikke opstået af ingenting. Så hvis du har muligheden for at komme på sjælsroskolen så gør det, det eneste du måske ville fortryde er at du ikke gjorde det noget før.

Ønsker dig den bedste rejse🙏
 
Line Springborg Moeller
Jeg kan varmt anbefale alt hvad der har med Sjælsro skolen at gøre!
Her har jeg lært rigtig meget om mig selv og mine evner, om livet og kærlighed.
Stedet er smukt og Helle er en meget kærlig, nærværende og inspirerende lære, som kan bringe lys og kærlighed ind i selv de mørkeste kroge.
 
Christine Juhl
Det kærligste og mest rummelige space jeg nogensinde er blevet holdt i, af den dygtigste skoleleder Deva Anaya. Kan ikke vente til 3,5 år mere! <3
 
 
Annette H S Kirkegaard  anbefaler Sjælsro Skolen for Healing & PsykoSpirituel Udvikling - 5 stjerner
 

4. marts 2019· 

Jeg kan virkelig anbefale kurset "Afprøv dine healende evner og kom nærmere din sjælsro". Det har været fantastisk at være en del af en skøn gruppe, og sammen blive klogere på os selv, hinanden - og i al almindelighed.
Deva Anaya har med stor varme og humoristisk sans guidet og undervist os, så jeg har fået lyst og mod på yderligere selvudvikling. Faktisk kunne jeg slet ikke lade være.. Inden kurset var afsluttet, måtte jeg simpelthen gå i gang med det næste, og nye veje åbner sig for mig nu.. Tusind 

Anbefalinger fra Facebook
Ronja Rugholt Norup har anmeldt Sjælsro Skolen for Healing & PsykoSpirituel Udvikling – 5 stjerner

13. september 2018 · 

Hvis jeg skulle beskrive skolen med kun et ord, så ville det helt klart være Sjælsro - navnet er fuldstændig rammende. Her er enorm healende og kærlig energi, med skønne Helle i spidsen og med det samme jeg trådte ind af døren, følte jeg mig godt tilpas. Jeg vil stærkt anbefale stedet til alle, der ønsker at give dem selv en fantastisk oplevelse.

 

                                        

Kate Hansen  anbefaler Sjælsro Skolen for Healing & PsykoSpirituel Udvikling - 5 stjerner

 

6. februar ·2019 

Jeg vil varmt anbefale Sjælero skolen, med fantastiske fysiske rammer, hvor der hersker ro - og dejlig, dejlig energi kombineret med Helle(Deva) som den kyndige vejleder hun er, i sit stærke autentiske nærvær, videregiver hun med lethed ud af alt sin viden, i en smittende og positiv atmosfære - alt er meget tydeligere end før;) af hjertet tak! /Käte

                                          

Tina Thuge har anmeldt Sjælsro Skolen for Healing & PsykoSpirituel Udvikling – 5 stjerner


8. januar
  2019· 

Jeg kan varmt anbefale kurset "afprøv dine healende evner og kom nærmere din sjælsro" det har været en fantastisk rejse ind til "jeg" det jeg føler her og nu er ok , jeg er den jeg er og i tryghed har vi sammen i gruppen udviklet os og fundet nye veje, veje som vi hver især har fået muligheder for at gå under kyndig vejledning af Helle Og gæstelærer Suzanne Jensen og af hinandens energier - kreativitet.

                                       

Karina Moeller har anmeldt Sjælsro Skolen for Healing & PsykoSpirituel Udvikling – 5 stjerner
 

29. september 2014 · 

Jeg har boet i Alaska og USA i mange år omgivet af fantastiske spirituelle mennesker, her i blandt medicin mænd og traditionelle healere. Mens jeg boede derovre fandt jeg ved en tilfældighed Helle Nemborg på nettet, og var dybt imponeret over hendes måde at arbejde på og hendes knivskarpe klarsyn, at hun havde samme etik som dem jeg respekterede, at clairvoyance ikke er hokus pokus, men baseret på dybere forståelse af mennesker og den spirituelle verden.
Jeg tænkte på det tidspunkt, at hvis jeg nogen sinde flyttede til Danmark, så ville jeg gerne studere under Helle.
Det gør jeg nu, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg er lige hvor jeg skal være.
Det jeg virkelig værdsætter ved Helle er hendes oprigtighed, ærlighed, hendes humor og helt fantastiske evne til at se igennem alle ens lag og med kærlighed vise vej til hvordan man giver slip på dem, så man kan være den man oprigtigt er.
Vi lærer at stole på vores egne evner gennem øvelser, at vi alle har de evner, til at se klart, clairvoyance, til at heale os selv først og fremmest, men også andre, med det formål at hjælpe folk til at gå den samme vej, til at være den de oprigtigt er. 
Skolen har en høj etik, der er baseret på den tro at livet skal leves og gennemleves, at man ikke skal spå om fremtiden, men at vi alle har valg, jo klarere og renere vi er som mennesker, jo bedre valg træffer vi.
Jeg er dybt taknemmelig og har en dyb respekt for Helle og alle de andre kompetente lærere som underviser på skolen og kan ikke andet end varmt anbefale andre som ønsker at sige JA til livet og alt det fantastiske der gemmer sig i os alle.

bottom of page